Philippa

Född Mars 2019
Höjd ca 35-40 cm
Vikt -
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2020

Godingen Philippa har inte haft någon vidare början på sitt liv. Hon har fötts i ett slumområde som heter Pata Rut i utkanten av Cluj. I området bor människor väldigt utsatt, och då människor har det illa så lider djuren i dess närhet långt mer. Philippa hittades av Alina strax utanför området, och när den mjuka lilla tiken närmade sig henne och Alina gav henne mat så kunde hon inte med att lämna henne där utan tog med henne tillbaka till hägnet för att finna henne ett hem.  Det har varit ruskigt kallt i Cluj denna vinter i omgångar så det är otroligt att hon har klarat sig så bra som hon har gjort. Philippa är uppskattningsvis född i början av 2019 och alltså runt året gammal när hon kom till oss i hägnet.

Nu har ändå Philippas tur vänt och hon ges chansen till en ny början och till ett liv som kan kompensera henne för hennes umbäranden som hon fått uppleva fram tills den dag hon hittades. I hägnet fungerar Philippa bra med både de andra hundarna och människorna hon träffar på. Du ser vilken gosig hund hon är när vår fotograf Diana kommer på besök för att ta lite bilder på henne. Att få kärlek kan vi anta att hon inte upplevt tidigare och nu när hon får uppleva det så kan hon inte få nog.

Hon är en mjuk och lite förskitig tik, men hon är inte skygg utan bara den lite mjukare typen av hund. Om du som vi faller för hennes fantastiska ögon och hennes mjuka päls och dessutom har möjligheten att ge henne ett hem som varar för alltid så är du varmt välkommen att skicka in en intresseanmälan på underbaringen.

Hundar som söker hem

Inga tillgängliga hundar just nu