Petunia

Född Feb 2019
Höjd ca 45 cm
Vikt -
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2020

Petunia hittade vi sittandes i en kort kedja fäst i en skottkärra som du kan se i den här filmen. Efter vad vi förstod på de människor som kedjat fast henne så hade satt henne där när hon var en valp. De hade hittat henne på gatan och tyckt att hon passade att sitta och skälla om någon skulle närma sig. Den enklaste av larmanläggning helt enkelt. Hon har inte haft en hundkoja att söka skydd i för varken sommarens heta solsken eller regn och snö under höst och vinter, utan där har hon varit sittandes dag ut och dag in. Det är i ett av de slumområden där vi driver våra kastrationskampanjer som vi hittade henne och Alina och Christina som såg hennes enorma glädje över att få en gnutta uppmärksamhet mäktade inte med att lämna henne där åt sitt öde, utan lyckades med konststycket att få ta henne därifrån. Det var inte lätt och slutade med att de fick betala en liten slant för att få bort henne därifrån.

Hundar är ju magiska varelser och man kan inte annat än beundra en hund som Petunia som trots sina upplevelser i sitt drygt ettåriga liv ändå ser med glädje i blicken på oss människor, hon är tacksam för all uppmärksamhet som hon kan få och är enormt tillgiven och kärleksfull. Nu i hägnet ges hon ändå möjligheten att få några kvadratmetrar att röra sig på under dagarna, och att varje dag få en språngmarsch på förgården i Suceaugu, och det ser hon som helt fantastiskt. Vi kan bara tänka oss lyckan hon kan uppleva när hon får komma till ett hem och få leva det liv som varje hund förtjänar.

Söker du en rolig, levnadsglad, kärleksfull och bedårande vacker hund i ett mindre format så kanske Petunia kan vara något för dig. Vi hoppas snart få se henne här hemma i Sverige där hon äntligen kan få leva sitt liv fullt ut.

Hundar som söker hem

Inga tillgängliga hundar just nu