Pemba

Född Okt 2018
Höjd ca 45-50 cm
Vikt -
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2020

Pemba hittades samma dag som Petunia i samma område. När de hade befriat Petunia och var på väg tillbaka till bilen så fick de syn på Pemba som kom springande efter dem. Pemba satte sig bredvid dem när de lastade in Petunia i bilen och ville inte vika från deras sida. De gav henne mat så att hon fick äta sig mätt, och efter det så undersökte de henne lite. Att hon har fått valpar råder det ingen tvekan om, men det var inte nyligen. De stannade en kvinna som passerade och frågade om hon kände igen Pemba, och det gjorde hon. Hon berättade att Pemba ofta hade hållit sig i närheten av Petunia. Ingen av våra hjältar på Asipa som var ute den här dagen mäktade med att lämna Pemba där åt sitt öde så även hon fick följa med. I dag delar de hägn och är de bästa vänner när de nu båda väntar på att deras framtida familjer får syn på dem så att de kan komma till Sverige.

Pemba är en social och kontaktsökande tik, hon vill gärna vara nära när tillfälle ges och vi ser inga direkta rädslor hos henne. De finns säkert där, för ingen hund lever på egen tass i Rumänien utan att råka illa ut någon gång, det vågar vi påstå med säkerhet. Pemba har ett starkt psyke samtidigt som hon är väldigt mjuk till sin läggning. Hon är lika trevlig som hon är vacker helt enkelt. Vi uppskattar hennes ålder till att ha blivit född hösten 2018 så hon är i sina bästa år.

Söker du en vacker vän för livet, och kan ge en hund ett för-evigt-hem med allt vad ett hundliv innebär med åtagande, kärlek i mängder åt båda håll, och den mest lojala kompis man någonsin kan tänka sig- då är det här hunden för dig.

Hundar som söker hem

Inga tillgängliga hundar just nu