Pebbles

Född Juni 2019
Höjd växer fortfarande
Vikt -
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2019

Peaches och Pebbles är inte syskon utan hittades med några dagars mellanrum på olika ställen men delar samma sorgliga bakgrundshistoria. Många valpar dumpas när de är runt 8-10 veckor men de här tjejerna var lite äldre när de hittades. De valpar som dumpas på det här sättet är födda av ägda hundar, där de som äger hunden inte är intresserade av att ha valparna kvar och då sätts de helt enkelt ut på ett ställe som är tillräckligt långt hemifrån så de inte kan hitta dit igen. De flesta ägda hundar lever inte inomhus som här i Sverige utan de har på sin höjd en hundkoja ute och springer därför fritt, men återkommer för att de vet att de stundtals får mat där de bor. Det är en sorglig historia som återkommer gång på gång och det är också anledningen till att vi driver en ständigt pågående kastrationskampanj som omfattar inte bara gatuhundarna utan även de ägda hundarna som då kan bli kastrerade utan kostnad. Det är få ägda hundar som kostas på en kastration, helt enkelt därför att det anses bland de flesta Rumäner att de pengarna bättre läggs någon annanstans än på hunden.

Nu tillhör i alla fall de här två tjejerna som kamperar ihop den lyckliga skara som inte behöver gå ett fruktansvärt öde till mötes, utan har fått komma till vårt hägn för att ges chansen till ett nytt liv i Sverige som en älskad familjemedlem. Vi vet ju inte som du förstår vilka hennes föräldrar är så vi kan inte säga hur stor hon kommer att bli som vuxen, men vi gissar att Pebbles kommer att bli en mediumstor tik.

Peaches och Pebbles har nu roligt tillsammans med stoj och bus, och sedan har de tryggheten i varandra när de kryper ihop tätt tillsammans i hundkojan om natten. De är ju såklart som valpar är mest – stoj och bus där de jagar varandra och brottas halva dagarna,, för att sova som små stockar den andra halvan. De har båda ett bedårande raggigt utseende som åtminstone vi faller för. Känner du att det här är just din framtida familjemedlem, och kan du erbjuda dem kärlek, omvårdnad, långa promenader och allt annat som hör hundlivet till så är du varmt välkommen att skicka in en intresseanmälan.

Hundar som söker hem

Inga tillgängliga hundar just nu