Pamina

Född 2015
Höjd ca 50 cm
Vikt -
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2020

Den bedårande familjen med mamma Pamina och valparna Pascale, Paxton och Philippe hittades  en isande kall vinterdag i utkanten av byn Suceaugu där ett av våra hägn ligger. Vårt team med Christina i spetsen var där då det i utkanten av många sådana här byar bor fattiga människor som lever i en egen subkultur utanför det rumänska samhället, och kring dessa människor finns det ofta utsatta hundar som lever kring dem, och därför brukar vårt team försöka hälsa på och erbjuda gratis kastration, så att vi därmed också kan förhindra att nya oälskade och oönskade valpar föds till ett liv i misär. När vårt team kom denna dag och klev in på en gård så såg de en liten hög valpar som desperat tryckte sig mot varandra i det snöblandade regnet för att få någon värme som du kan se på den här filmen. Oavsett hur många gånger man ser det här så är det lika hjärtskärande. Ingen mamma syntes till just då och de förmodade att hon var någonstans på jakt efter mat, och mycket riktigt så kom hon inte långt därefter. Vårt team letade rätt på några av de människor som bodde i det närliggande huset, men ingen av dem ville kännas vid den lilla familjen och Christina möttes av flackande blickar och de vände henne ryggen och gick stelt därifrån. Självklart så tog vi hand om hela familjen och lastade in dem för färd tillbaka till vårt hägn och där beredde vi en stor hundkoja med gott om halm som de kunde ligga mjukt på och som isolerar från kylan. Tack och lov för de fina donationer vi fått i vår halmkampanj.

När de installerat sig så såg vi snart vilken fin mamma Pamina är och hon har tagit så god hand om sina valpar hela tiden. Pamina är sin historia till trots en vänlig och positiv hund, hon ser helt enkelt livet från den ljusa sidan vilket är helt makalöst när man ser det liv hon har levt, men sådan är hon – en hund med solsken i blick som är social, kelsjuk och inte så lite intelligent heller vad vi har kunnat se. Den som adopterar Pamina får en riktig guldklimp till hund och det går inte att hitta en bild utan att hon ser ut att le stort.

Pascale, Paxton och Philippe bor än så länge med Pamina. Det är inte alla mammor som orkar med sina valpar när de blir sådär riktigt röjiga men Pamina har en ängels tålamod så de får bo tillsammans ett tag till och vi ser när hon tröttnar på ungdomarna. Vi hoppas och tror att hela den ljuvliga familjen kommer att bli adopterad snart.

Hundar som söker hem

Inga tillgängliga hundar just nu