Pamela

Född Sept 2020
Höjd växer fortfarande
Vikt -
Kön Kastrerad hona
Adoptionskostnad 5900
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2021

I slutet av september 2020 räddades denna söta lilla familj av en underbar kvinna som heter Elena. Hon hittades den lilla familjen i Turda där mamman hade gjort sitt ett litet bo mitt bland gruset och slyn. Den fina lilla mamman hade gjort sitt bästa för att hitta ett säkert gryt åt sina små bebisar trots alla omständigheterna. Det var en hjärtskärande syn att se de små valparna ligga där och sova under sin mamma mitt ute i naturen bland alla faror och naturelement. Här kan ni se ett videoklipp från när de räddades.

Hon tog med sig den lilla familjen hem och har agerat jourhem åt dem tills valparna blev för stora och busiga, då fick de komma till vårt hägn i Fântânele. Tack vare Elena har hela familjen tagits till säkerheten där de fått en varm kennel att ligga i istället. Det hårda gruset har nu ersatts av mjuka filtar. Vi är så tacksamma att Elena valde att hjälpa den lilla familjen istället för att lämna dem hjälplösa där ute. Här kan ni se ett videoklipp från deras vistelse hos Elena.

Denna fina hundfamilj består av mamma Cornelia och sina valpar Eddie, Solana, Kevin, Pamela och Matilda. Cornelia är en superduktig mamma som tagit väl hand om sina små busungar. Vi vet inte vad det är för raser i dem, troligtvis är de blandraser över flera generationer och vi vet inte hur stora de kommer att bli som fullvuxna. Mamma Cornelia är cirka 40cm hög men vi vet inte om de brås på henne eller på sin okända pappa. De kan komma till Sverige först i januari 2021, då har de fullbordat sitt vaccinationsprogram och är tillräckliga gamla för att kunna kastreras. De tumlar runt med varandra precis som valpar ska, och när solen är alltför stekande så går de in i skuggan och somnar i en liten bedårande valphög och vilar tills nästa lekstund. De är positiva och kontaktsökande och helt enkelt ljuvliga som du kan se på filmen här. Är du sugen på en för-alltid-vän som söker ett-för-alltid-hem?

Hundar som söker hem

Inga tillgängliga hundar just nu