Paco

Född 2011
Höjd ca 45 cm
Vikt -
Kön Kastrerad hane
Adoptionskostnad 4000 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Bokad

Paco är en underbaring som trots sin bakgrund tycker väldigt mycket om människor. Han vill gärna fram och hälsa och få lite gos och är full av bus. Trots sin uppskattade ålder som är ca 8 år är han långt ifrån en pensionär, han har mycket kvar att ge i form av promenader och annat, och vi vill gärna se Paco få komma till hem och få uppleva vad det betyder att vara älskad och speciell för någon människa för det har han inte sett något alls av i sitt liv.

I dag finns Paco hos ett äldre par som räddat hundar från gatan som har varit särskilt utsatta. Det gamla paret är till åren och mannen är sjuk i cancer och de ringde därför Vasile och Alina och sa att de inte längre kan ta hand om de hundar de har. I vårt hägn är det just nu ont om plats och vi har ingen möjlighet att ta dit dem allihopa men har lovat hjälpa till att finna dem en framtid. Det gamla paret har aldrig varit i kontakt med någon organisation där de kunnat adoptera ut hundarna, och de har därför suttit hos dem alldeles för länge. Även om det funnits trygghet för dem och mat för dagen, så är det inga bra förhållanden för någon hund att leva i. Ett hägn är aldrig ett hem och kan inte jämföras med det, det är bara förvaring.

Paco räddades av paret när han blev slagen i huvudet med en spade av en man som försökte få bort Paco som desperat sökte mat. Slaget träffade illa och Paco saknar några tänder på ena sidan av munnen. Vill du ge Paco en chans till ett nytt liv så kommer han som ett skott. Hans adoptionsavgift är nedsatt då han är äldre.