Paco

Född 2011
Höjd ca 50cm
Vikt -
Kön Kastrerad hane
Adoptionskostnad 4000
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2021

Paco är en stor och kär lurvboll men tyvärr har han inte haft ett lätt liv innan han kom till tryggheten. När han levde på gatan och letade mat var det en man som blev arg på honom. Mannen bestämde sig för att “läxa upp” Paco för att han “hade mage att leta mat”, det mannen gjorde var att han slog till Paco i huvudet med en spade. Att det finns människor som kan göra så mot en hjälplös och utsvulten hund får våra hjärtan att brista. Skadan har gjort att Paco har fått några tänder utslagna men det är ingenting som idag åsamkar någon fysisk smärta i munnen på honom.

Men trots detta trauma är han verkligen den största goseproppen som man någonsin stött på. Han bara suktar efter gos och närhet och blir helt överlycklig att få kel. Calin som arbetar i hägnet i Fântânele berättar att Paco är en helt ljuvlig hund som han fallit hejdlöst för. Han beskriver Paco som en kärleksfull och lydig kille som lätt kommer att kunna integreras som familjemedlem. Vi alla är så imponerade av Paco att han trots att han farit illa av människor ändå väljer att hoppas på att det finns folk som vill honom väl här i världen. Som ni kan se i videon här, så är han och Calin hur goda vänner som helst tack vare gemensam förståelse och kärlek.

Vi tror att Paco hade mått bäst av att bo på landet där han inte behöver konfronteras med ett folkhav av människor samt att han behöver lugn ro och ett hem utan barn. Får han det kommer han att bli den ljuvligaste kompanjonen du någonsin kommer att ha. Han behöver en adoptör som kan guida och hjälpa honom att se att det finns människor där ute som vill honom väl och någon som har erfarenhet av hundar. Han vill så hemskt gärna få kel och uppmärksamhet, så som varje hund är värd att få. Det går knappast att tro att han är en av våra seniorer då hela han sprudlar av levnadsglädje och ungdomlighet. Finns det någon av er där hemma som vill dela ert hjärta och hem med Paco?

Hundar som söker hem

Inga tillgängliga hundar just nu