Otto

Född 9 feb 2020
Höjd ca 25cm
Vikt ca 6kg
Kön Kastrerad hane
Adoptionskostnad 6500kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2021

Denna bedårande lilla filur heter Otto och han räddades av några goda vänner till Andi, som brukar hjälpa oss och har räddat många hundar. De fann honom övergiven och utsvulten som valp, som så många oönskade valpar innan honom. Istället för att låta honom gå sitt öde till mötes på gatan valde de godhjärtat att ta sig an honom och ta med sig honom hem där de tagit väl hand om honom. Tyvärr har de inte möjlighet att själv behålla honom, då de har många egna hundar att också ta hand. Därför bad de om vår hjälp att finna ett föralltid-hem i Sverige åt söta Otto, som de har döpt honom till.

Otto är en underbar krabat som älskar att vara ute och hajka och gå på spännande äventyr. Koppelgång tycker han är lite tråkigt men de håller på att öva på det så att det ska gå lättare för att hans framtida föralltid-familj, han är klipsk och lär sig nya saker fort så det kommer nog att gå på ett kick. Han kommer väldigt bra överens med familjens barn och tycker om att sitta och mysa med dem. Otto tycker det är skoj med de andra hundarna i hemmet och leker glatt ihop med dem. Han är en aktiv kille som inte kommer nöja sig med korta promenader utan vill som vilken hund som helst gärna ut och aktiveras ordentligt. Just nu bor de i stan och han fungerar bra i den i miljön, därför tror vi att han hade passat in lite var som helst så länge där finns kärlek i överflöd.

Vi hoppas att denna bedårande raggsocka snart finner sitt eget föralltid-hem här i Sverige där han kan få fortsätta att leva loppan. Han är helt enkelt en ljuvlig unghund som är redo att uppleva allt det goda som världen har att erbjuda. Den som adopterar Otto kommer verkligen att få en god vän för livet.

Hundar som söker hem

Inga tillgängliga hundar just nu