Orla

Född April 2020
Höjd växer fortfarande
Vikt -
Kön Kastrerad hona
Adoptionskostnad 5900
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2020

Under sommaren 2020 räddades mamma Audrina tillsammans med sin valp Orla av Călin. Han hade räddat dem från ett av de fattigare områden i Cluj där de hade ränt runt i ovisshet. Vår Călin är en av de mest godhjärtade män som vi någonsin stött på och han skulle aldrig passera en hund i nöd utan att ta hen under sina stora och beskyddande vingar. I denna länk kan ni se en video från när de räddades. Han är verkligen en enastående människa som lägger ner hela sitt hjärta och själ för hundar i nöd och vi är så oerhört tacksamma att vi har honom på plats för att sköta hägnet i Fântânele.

När de först kom med Călin till hägnet i Fântânele var de rädda av sig och vågade inte lita på att det fanns människor som ville dem väl, antagligen hade de aldrig stött på vänlighet från folk förut. Mamma Audrina har troligtvis hela sitt liv fått huka sig för att få saker kastade mot sig och bli borthunsad av folk som inte vill ha med henne att göra och denna försiktighet har hon lärt sin lilla Orla då det är det bästa sättet för att försäkra sig om sin överlevnad. Nu efter de varit där ett tag och fått erfara Călins varma omtanke vilket har fått dem att komma ur sina skal och bli mer framåt och sociala tjejer som numera längtar efter att han ska komma till deras kennel och ge dem kel och uppmärksamhet.

Namnet Orla betyder gyllene prinsessa på irländska, vi tycker att det är ett passande på denna ljuvliga lilla tös. Det strålar verkligen om henne och vi tror att hon kommer att bli en härlig levnadskamrat åt den som väljer att adoptera henne. Vill du ha en söt och positiv liten sessa i ditt liv så är Orla helt rätt för dig?

Hundar som söker hem

Inga tillgängliga hundar just nu