Orion

Född 2018
Höjd ca 50cm
Vikt -
Kön Kastrerad hane
Adoptionskostnad 5900
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2020

Detta är en av de allra sista hundarna vår otrolige djurvän Vasile räddade innan han gick bort, det gör honom lite extra speciell i våra hjärtan. Kort efter han togs in i vårt hägn så åkte Vasile in på sjukhus och hann aldrig riktigt berätta för oss hur det gick till den här dagen som Orion räddades av honom. Vi förmodar att han delat öde med så många andra hundar före honom, övergiven och dumpad men säkra kan vi aldrig vara som ni förstår.

Tack vare Vasile är Orion nu trygg i vårt hägn. Han är en otrolig kille med magiska ögon som verkligen griper tag i en med sin snälla blick. Alina berättar att han är en mycket vänlig själ som är snäll mot allt och alla, både andra hundar och människor.

Vår kära Vasile la ner hela sitt hjärta och själ för att hjälpa hundarna i Rumänien och för att föra dem till sina föralltid-hem i Sverige. Vasile öppnade upp möjligheten för Orion att få komma till ett föralltid-hem där han kan leva som en älskad familjemedlem, vi vill fullföra den möjligheten och hitta rätt hem åt denna kille. Vi alla arbetar för att hålla Vasiles arv levande och kämpar vidare för Orion och alla andra hundars skull. Finns du där ute, du som kan ge Orion chansen att få bara njuta och leva sitt bästa hundliv?

 

Hundar som söker hem

Inga tillgängliga hundar just nu