Orianna

Född 2017
Höjd ca 35-40 cm
Vikt -
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2020

Söta Orianna hittade Alina på en smutsig gård där hon levde bland sopor i drivor. När hon stannade där så kom Orianna fram till henne direkt och sökte lite kärlek, och Alina la också fram ordentligt med mat till Orianna, och hon hade lätt kunnat fånga henne och ta med sig henne till hägnet där och då men Alina såg att Orianna hade fulla juver och hon hörde också hur hennes valpar pep. Valparna hade Orianna klurigt nog gömt i en liten håla i en vägg som du ser på den här filmen. Eftersom Alina inte kunde komma åt valparna så lämnade hon Orianna där med en hög med torrfoder och en skål med vatten. Sedan åkte Alina tillbaka dag efter dag, och fyllde på vatten och mat och efter någon vecka när Alina dök upp på kvällen så hade Orianna fått fullt förtroende för henne och gick in i hålan och puffade ut valparna så att Alina kunde ta henne både Orianna och hennes valpar Orchid och Orwell in till tryggheten i hägnet.

Där är de nu och finner sig tillrätta. De små valparna tultar fortfarande efter sin mamma och hela den lilla familjen är helt och hållet bedårande. I Orianna så ser vi en fantastiskt ljuvlig blivande familjehund. Hon är tillgiven, charmig och av den lite lugnare sortens hund. Hon har enormt uttrycksfulla stora ögon som jag tror att vem som helst kan få svårt att motstå när de ber om en extra godis.

Vi hoppas snart få se Orianna kom till sitt för-alltid-hem. Det är hon såväl värd efter att ha levt som hon har gjort. Är det du som är Oriannas familj så skicka in en intresseanmälan.

Hundar som söker hem

Inga tillgängliga hundar just nu