Orchid

Född Sept 2019
Höjd växer fortfarande
Vikt -
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2020

Söta Orianna hittade Alina på en smutsig gård där hon levde bland sopor i drivor. När hon stannade där så kom Orianna fram till henne direkt och sökte lite kärlek, och Alina la också fram ordentligt med mat till Orianna, och hon hade lätt kunnat fånga henne och ta med sig henne till hägnet där och då men Alina såg att Orianna hade fulla juver och hon hörde också hur hennes valpar pep. Valparna hade Orianna klurigt nog gömt i en liten håla i en vägg som du ser på den här filmen. Eftersom Alina inte kunde komma åt valparna så lämnade hon Orianna där med en hög med torrfoder och en skål med vatten. Sedan åkte Alina tillbaka dag efter dag, och fyllde på vatten och mat och efter någon vecka när Alina dök upp på kvällen så hade Orianna fått fullt förtroende för henne och gick in i hålan och puffade ut valparna så att Alina kunde ta henne både Orianna och hennes valpar Orchid och Orwell in till tryggheten i hägnet.

Mamma Orianna är inte alls speciellt stor och har lång kropp och lite kortare ben, och vad vi ser på både Orchid och Orwell så brås de på sin mamma och vi antar därför att de inte kommer att bli så stora utan ungefärligen i mammans höjd – ca 35-40 cm. Detta med reservation för att vi inte vet vem pappan är såklart med tanke på hur vi hittade dem.

Vi är glada att ha fått in den lilla familjen i tryggheten och att vi nu har möjligheten att ge de små riktigt bra valpfoder så att de kan växa sig starka inför sina nya äventyr i landet Sverige, långt norrut från var de nu befinner sig. Än så länge lever de nära sin mamma, men det kommer inte stå på förrän hon tröttnar på röjiga valper som inte vill ge henne varken rast eller ro. Då får Orchid och Orwell flytta in med andra valpar där de kan få leka och stoja bäst de vill utan att trötta mamma Orianna.

Orchid och Orwell kommer att ha gått igenom vaccinationsprogrammet till januari och kan komma då.

Hundar som söker hem

Inga tillgängliga hundar just nu