Odi

Född Jan 2016
Höjd ca 45-50 cm
Vikt -
Kön Kastrerad hane
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Bokad

Odi var i sitt tidigare liv en ägd hund som satt ute i en hundgård. Hans ägare tyckte att det var lite besvärligt och att de hade för många hundar och hade bestämt sig för att avliva honom. När Vasile fick höra det via en annan person så bestämde han på en gång att vi skulle ta hand om honom istället. Att avliva en fullt frisk ung hund är inget som Vasile vill höra talas om, och det var så Odi kom till ASIPA.

När Odi kom till hägnet så var han ganska förskräckt över alla hundar och människor som rörde sig där, och det är ju inte så konstigt med tanke på att han hela sitt unga liv suttit och sett samma galler, samma träd, samma två människor komma och gå till samma hus utan att han fått en enda promenad, eller någonsin komma ut därifrån. Han har alltmer börjat finna sig tillrätta nu och att njuta av sin nya tillvaro, som även om även den är futtig så är den ändå långt roligare än vad han upplevt tidigare.

När vår fotograf Diana kommer på besök så släpps han ensam ut på gården för att ta lite fotografier, och här lyser lite av hans osäkerhet igenom, även om han gärna följer Diana runt när han inser att hon har lite godis att bjuda på som muta för att få fina bilder. Vill du ge vackra Odi ett nytt liv så blir ingen gladare än Odi. Han är en underbar, nyfiken och levnadsglad hund som så förtjänar att få veta vad inomhus, godis, promenader och gos är för någonting. Han är väldigt social och är det så att han lyckas komma först i kön bland de andra hundarna för lite kel och klappar från Alina så vet hans lycka inga gränser! Vi hoppas så att det blir hans tur snart.