Odi

Född Jan 2016 Finns i Strängnäs
Höjd ca 50-55 cm
Vikt -
Kön Kastrerad hane
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Sverige
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2019

Odi är en otroligt trevlig hund som gärna vill vara nära sin människa mest hela tiden. Vad det är som döljer sig i hans gener vet vi inte, men vi ser att Odi är en hund som behöver ha lite uppgifter i livet, han är väldigt villig att lära sig saker och är det så att inga uppgifter finns så kommer han att hitta på egna uppgifter i livet. Därför kan vi säga att Odi behöver någon som har en erfarenhet av hundar sedan tidigare, någon som kan ge honom en arbetsuppgift och som gärna bor lite lantligt och tidigare har haft en hund med stort aktivitetsbehov. Kan hans framtida hem erbjuda Odi detta så finns det i Odi den allra mest lojala, arbetsvilliga och kärleksfulla hund man kan tänka sig. Den som tar sig an vår Odi behöver också vara beredd på att jobba med hans separationsångest. Odi behöver trygghet och stabilitet för att kunna arbeta med den sidan.

Vi tror att Odi skulle må allra bäst och komma mest till sin rätt om han fick vara ensamhund. Att all uppmärksamhet skulle kunna gå till honom, och att han inte skulle behöva konkurrera med någon annan hund om sin människa. Han kommer väl överens med alla andra hundar, men behöver det största fokuset på sig själv för att komma vidare i livet.

Odi var i sitt tidigare liv en ägd hund som satt ute i en hundgård. Hans ägare tyckte att det var lite besvärligt och att de hade för många hundar och hade bestämt sig för att avliva honom. När Vasile fick höra det via en annan person så bestämde han på en gång att vi skulle ta hand om honom istället. Att avliva en fullt frisk ung hund är inget som Vasile vill höra talas om, och det var så Odi kom till ASIPA och så småningom hittade sin väg hit till Sverige.