Nuki

Född 2015
Höjd ca 55 cm
Vikt -
Kön Kastrerad hane
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2020

Nuki räddades från gatan 2017 i de centrala delarna av Suceaug av Alina. Det var en riktigt het sommardag som hon fick syn på den utmärglade Nuki och tog in honom i sin bil. Att fånga Nuki är inte svårt, han älskade Alina från första sekunden han fick syn på henne, och även om alla hundar gör det så är de inte lika snabba på att kasta sig över henne vid första ögonkastet som Nuki var, så att ta in honom till hägnet var inga svårigheter alls. Nuki skulle ursprungligen adopteras ut till Tyskland, men de har sökt hem åt honom sedan 2017 utan att lyckas, och därför har vi sagt att vi ska leta här i Sverige efter riktigt bra för alltid hem till den här charmknutten. Han har suttit i hägnet i snart 3 långa år, och det kan vi berätta att även om hägnet är tryggt, och maten blir serverad (du kan ju se på Nuki att han förser sig ordentligt) så är det så urbota tråkigt i hägnet för alla hundar, men för en energisk kille som Nuki så är det ännu tristare.

Nuki är en självsäker kille som fullkomligen älskar alla människor han träffar på, du kan se på den här filmen hur han kastar sig över den person som hjälper till i hägnet. Han är helt enkelt en fantastiskt busig, charmig, älskvärd, tossig och energisk hund i sina bästa år. Vi hoppas så innerligt att han snart kan få finna sitt hem som förmår uppskatta honom och har roligt tillsammans med honom. Vi tror han skulle må väldigt gott i att få lite sysselsättning, promenader och allt annat som hör ett hundliv till och kan få passa på att bygga lite muskler och tappa några trivselkilon som han lagt på sig.

Nuki är lika förtjust i andra hundar som han älskar människor. Han är helt enkelt en solstråle av sällan skådat mått. Älskar du hundar som Nuki så är du så varmt välkommen in med din intresseanmälan – ju fortare desto bättre för Nuki vill hem!

Hundar som söker hem

Inga tillgängliga hundar just nu