Novi

Född 2016
Höjd ca 45-50 cm
Vikt -
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2020

Norris och Novi hittades på gatan av Alina. Om de bara hållit ihop under den här dagen eller om de levt tillsammans en längre tid vet vi inte. När Alina hittade dem på gatan i utkanten av Cluj så var de inte i så gott skick som de är nu, utan de var båda på tok för smala, och det var tydligt att de kämpat för att få tag på mat. Alina som inte kan åka förbi hundar i nöd stannade bilen och lockade på de båda hundarna som blev alldeles saliga över att någon ville ge dem någon uppmärksamhet, och de kom snabbt travande till henne och precis som de hoppats hade hon något att bjuda på och de fick äta av den mat som hon alltid har med sig i bilen för tillfällen som dessa. Som vanligt när Alina är i farten var det inga konstigheter alls att få in dem i bilen, utan de följde med henne utan några konstigheter alls.

Nu är de båda i vårt hägn. Just när bilderna tas får de inte bo i samma hägn eftersom de strax ska kastreras och vi vill inte ha några valpar, men de bor i hägnen intill varandra och sällskap av varandra på så sätt i den här nya världen som de mött i hägnet.

Novi har ingen svans och vi vet inte om hon är född sådan eller om någon tagit sig för att hugga av den på henne. Hon ser i alla fall ut litet som en nallebjörn med sin fantastiskt vackra bruna päls. Novi kommer överens med alla hundar hon träffar på och hon älskar att få kel och gos och är inte alls rädd utan en framåt tik. Hon har definitivt fått valpar, men hon har inte haft några när hon hittades och vad det blivit av dem vet vi inte och inte heller när i tiden det varit. Söker du en härlig hund som har ett positivt sinnelag och som kan bli en underbar bästis så finns är Novi nog den du söker.

Hundar som söker hem

Inga tillgängliga hundar just nu