Norris

Född 2017
Höjd ca 50 cm
Vikt -
Kön Kastrerad hane
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2020

Norris och Novi hittades på gatan av Alina. Om de bara hållit ihop under den här dagen eller om de levt tillsammans en längre tid vet vi inte. När Alina hittade dem på gatan i utkanten av Cluj så var de inte i så gott skick som de är nu, utan de var båda på tok för smala, och det var tydligt att de kämpat för att få tag på mat. Alina som inte kan åka förbi hundar i nöd stannade bilen och lockade på de båda hundarna som blev alldeles saliga över att någon ville ge dem någon uppmärksamhet, och de kom snabbt travande till henne och precis som de hoppats hade hon något att bjuda på och de fick äta av den mat som hon alltid har med sig i bilen för tillfällen som dessa. Som vanligt när Alina är i farten var det inga konstigheter alls att få in dem i bilen, utan de följde med henne utan några konstigheter alls.

Nu är de båda i vårt hägn. Just när bilderna tas får de inte bo i samma hägn eftersom de strax ska kastreras och vi vill inte ha några valpar, men de bor i hägnen intill varandra och sällskap av varandra på så sätt i den här nya världen som de mött i hägnet.

Norris är en supersocial kille som så hjärtans gärna vill ha din närhet och när Diana är på besök så ser du här på filmen hur han nästan vänder ut och in på sig själv för att få hennes uppmärksamhet. Söker du en fantastisk, social hund i sina allra bästa år så kan detta vara hunden för dig. Han kommer väl överens med alla andra hundar han träffar i rastgården, älskar kontakt och närhet och vi ser att han skulle kunna bli en alldeles underbar ny familjemedlem för den som letar efter en sån här vacker och ståtlig kille.

Hundar som söker hem

Inga tillgängliga hundar just nu