Nelson

Född 2017
Höjd 65cm
Vikt -
Kön Kastrerad hane
Adoptionskostnad 5900
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Tillgänglig

Denna fina mor- och sonduon heter Mathea och Nelson. De hittades tillsammas i en by utanför Cluj av en snäll person som dagligen gett dem mat men själv inte hade möjligheten att ta hand om dem. Vi är så tacksamma att denna man har haft hjärtat på rätt plats och beslutat att inte bara låta Nelson och Mathea leva kvar i ovissheten och faran som det är att leva på gatan. Istället kontaktade han en veterinär som vi brukar arbeta med och bad henne om hjälp att ta dessa två vovvarna till en säker plats.

Mathea och Nelson finns nu i vårt nödhägn i Iclod där de nu har det gott och får all den omsorg som de förtjänar. Vi tror som sagt att de är mor och son då de har ett väldigt speciellt och vackert band mellan sig. De är oskiljaktiga och vår dröm hade varit att se dem få komma till samma föralltid-hem så att de kan leva ut resten av sina dagar tillsammans. Vi tror att efter alla svårigheter de överkommit tillsammans på gatan skulle de må fruktansvärt av att separeras från varandra. Skulle du kunna tänka dig att adoptera dem båda så reduceras priset till 9 000 kr för dem båda.

Nelson är ståtlig och supergo kille som njuter av livet till fullo. Han är en riktig härlig hund som vi tror kommer bidra med mycket skratt och kärlek till den som väljer att adoptera honom.