Nataniel

Född Sept 2019
Höjd växer fortfarande
Vikt -
Kön Kastrerad hane
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2020

Söta Nataniel hittades av en god vän till Alina  när han ensam vandrade runt i utkanten av byn Suceaugu strax utanför Cluj. Nataniel gav ett förvirrat intryck och var stressad när han korsade vägen och sprang än hit och än dit. Detta är ofta ett tecken på att en hund har blivit dumpad, de upplever såklart en stor stress när de blir tagna från sin invanda miljö (hurdan den nu är) och kastas ut i en verklighet de inte känner till. Vanligtvis när vi hittar dumpade valpar så är de yngre än vad Nataniel var när han hittades den här vinterdagen. Vi vet ingenting om hans historia, utan kan bara gissa oss till den baserad på tidigare sorgliga erfarenheter. Alinas vän som hittade honom lyckades locka honom till sig efter en stund, och när han kom fram och fick känna tryggheten i ett par händer som sakta smekte honom över huvudet så lugnade han ner sig en smula, och naturligtvis kunde hon inte lämna honom där, men å andra sidan så kunde hon inte heller ta hand om honom så hon plockade upp telefonen och ringde Alina och frågade om vi kunde ta emot honom i hägnet så att han fick en chans till en framtid och så dröjde det inte länge innan han kom till oss.

Nataniel har funnit sig väl tillrätta i hägnet med alla kompisar som finns att tillgå för en valp som är full av energi och leklust. Han sitter i ett hägn med jämnåriga valpar och det är ganska livat där kan vi berätta då de leker, brottas och röjer runt som bara valpar kan.

Hur stora Nataniels föräldrar är det vet vi inte, så hur stor han blir som vuxen är lite svårt att gissa men vi tror att han blir runt Medium. Vi hoppas snart få se den här charmiga och vackra killen få ett välförtjänt hem här i Sverige.

Hundar som söker hem

Inga tillgängliga hundar just nu