Nana

Född 2015
Höjd ca 30 cm
Vikt -
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2020

Lilla Nana har inte haft en alltför rolig start på sitt liv. Andra som är vår veterinär som sköter alla kastreringarna passerade i en by där hon inte vanligen åker när hon fick syn på Nana i en kedja. Hon saktade in och tittade närmare på den lilla tiken som satt där med moloken uppsyn. Andra som tog väldigt illa vid sig av skicket på Nana och som har ett rätt så hett temperament stegade ut ur bilen och pratade med ägaren, och av samtalet med honom så förstod hon på honom att Nana levt så hela sitt liv. Hon har aldrig fått komma in i stugvärmen oavsett hur kallt det varit ute, och inte heller kunnat fly undan den stekande solen på sommaren. Svaret på varför man håller en hund såhär är att det är den allra enklaste formen av larmanordning – kommer någon i närheten så skäller hunden och då vet ägarna att någon närmar sig. Andra övertalade mannen att släppa Nana till henne med hjälp av hot om polis och andra repressalier. Det var motvilligt som han gav upp lilla Nana, men det var på så sätt hamnade hon i Andras bil och fick komma till hägnet för välbehövlig omvårdnad. Hennes päls var tovig och smutsig så hon har fått klippas ner ganska omgående som du ser på bilderna.

Nana är en mild tik med ett mjukt temperament, men hon är social och vill hemskt gärna gosa om hon får chansen. Vi hoppas få se henne mycket snart bli någons allra finaste lilla kelgris och helst bli behandlad som en prinsessa. Det har Nana gjort sig förtjänt av, och hon kommer att ge tusenfalt tillbaka för så ljuvliga är hundar att de förmår att uppskatta vad de har och leva i nuet.

Faller du för den här lilla raggsockan och kan tänka dig att ägna dig åt lite pälsvård då och då när pälsen växer ut? Vill du förändra Nanas liv till ett himmelrike som en hund i Sverige kan ha?

Hundar som söker hem

Inga tillgängliga hundar just nu