Nadia

Född Juli 2017
Höjd ca 25 cm
Vikt -
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2019

Söta lilla Nadia sprang skräckslagen utefter en lite grusväg i en by strax utanför Cluj när Vasile kom åkande. Han åkte förbi den lilla hunden och stannade bilen en bit framför och satt väntande på huk när hon kom ikapp. Hon tvärnitade när hon såg Vasile, och stod en stund och funderade lite fram och tillbaka innan hon bestämde sig för att han inte var farlig. Vasile som alltid har lite hundmat på burk i sin bil för sådana här tillfällen öppnade burken, och för den magra lilla tiken var doften helt oemotståndlig. Hon sprang fram och slickade febrilt i sig av maten, och därefter var det inga problem alls att få in henne i bilen för att åka tillbaka till hägnet.

Nu har Nadia fått äta upp sig lite, och får bo inomhus i en kennel där. Det var i rättan tid hon hittades på senhösten då hundar med så lite päls får det mycket, mycket svårt under den bistra vintern i de transylvanska bergen. Nadia bor med några andra mindre hundar, och när den lilla gruppen får komma ut på dagliga språngmarscher på hägnets förgård så slår det gnistor om tassarna när de far runt. Nadia bedöms vara född under sommaren 2017 och är en ung hund fylld av härlig energi och livsglädje.

Söker du en god vän i tax-format? Godingen Nadia vill gärna komma till ett svenskt hem och uppleva det livet som hundar sägs leva här i Sverige. Nadia är en öppen och glad hund som har väldigt mycket att ge sin blivande familj.