Nacho

Född Mars 2016
Höjd ca 45-50 cm
Vikt -
Kön Kastrerad hane
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2019

Nacho hittades på en tätt trafikerad gata i utkanten av Cluj där han gick i sin jakt på att hitta något att mätta magen med. Det var inte Alina själv, utan en vän till henne som förbarmade sig över Nacho, hon precis som Alina brinner för de utsatta hundarna och hon stannade bilen och försökte locka Nacho till sig. Hon var väldigt försiktig eftersom hon var rädd att han skulle springa ut i trafiken eftersom det var tydligt hur stressad han var av miljön. Förmodligen vistades han där i alla fall eftersom det där det passerar bilar också kan gå att hitta en matbit som slängts ut genom ett bilfönster. Nacho närmade sig henne försiktigt när han förstod att hon hade något gott att bjuda honom på, och då magen skrek högre än hans rädsla så kom han fram till henne för att äta lite. Efter en stund när han fått äta ordentligt var det en lätt sak att få med honom in i bilen, och Alina sa att hon skulle ordna en plats till honom i vårt hägn, och det var så som Nacho hamnade hos oss.

De första dagarna i hägnet var Nacho försiktig kring alla andra hundar och människor som han träffade på där, men efter ett par dagar släppte det och ut ur det försiktiga skalet trädde en mjuk och charmig hund. Han kommer överens med alla de andra hundarna i hägnet, och är förtjust i de människor som finns där och möter dem med glada svansviftningar. Kan han få lite kel och en hand som smeker honom över huvudet så blir han salig.

Vi har inte sett några speciella rädslor hos Nacho, han är en ganska mjuk och lugn kille och även en väldigt klok och härlig hund som har mycket, mycket charm och kärlek att erbjuda sin framtida familj.