Naala

Född Mars 2016
Höjd ca 40 cm
Vikt -
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Bokad

Lilla söta Naala hittades av Adi som är en god vän till Alina och Vasile när hon vandrade på gatorna i Cluj i jakt på mat. Adi är en stor djurvän som varje månad tillsammans med sin bror David kör transporter med hundar till nya hem i Tyskland för föreningar liknande Hundar söker Hem. Adi såg Naala när hon korsade en väg, hon var svulten och mager och han stannade bilen och lockade Naala till sig som kom fram till honom för att se om han hade något gott att bjuda på. När hon fått äta sig lite mätt så var det inga konstigheter att lasta in henne i bilen utan hon satte sig lugnt ner för att se vad som susade förbi utanför bilfönstret. Han ringde Alina för att se om vi kunde ta emot henne, och eftersom vi hade plats efter det att en transport lämnat så var det inga problem.

Naala fungerar väldigt bra i hägnet med alla hundar hon träffar på, och hon visar inte på någon rädsla för de som arbetar i hägnet, och när vår fotograf Diana kom med kameran i högsta hugg för att ta lite fina foton när hon släpptes ut på förgården så var det inga konstigheter med det heller. Därmed inte sagt att hon inte upplevt både ett och annat under sin tid på gatan, men vi upplever henne som en ganska cool hund som iakttar sin omgivning och bestämmer vad och vilka hon kan lita på.

Naala är ju en bedårande söt liten tik med de allra vackraste ögon man kan tänka sig, de utstrålar sådan klokhet som ser ut att ligga bortom hennes ålder som vi uppskattar till ca 2 år. Vi hoppas att vi snart får se den här tjejen i ett för-alltid-hem där hon verkligen kan få tillgodogöra sig all den kärlek som hon är förtjänt av. Hon är en hund med medium energinivå, och skulle nog tycka det är lika toppen med soffhäng som skogspromenad. Söker du en vacker fyrbent vän i ett alldeles lagom format kanske Naala är hunden för dig. Vi längtar efter att se henne bli någons trogna följeslagare snart.