Motru

Född ca 2014
Höjd 59cm
Vikt 25kg
Kön Kastrerad hane
Adoptionskostnad 5500 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2018

Charmiga Motru kan vara en av de vackraste hundarna i hägnet. Med sin tigrerade teckning, de bruna ögonen och sina långa ben som rör sig graciöst så har vi alla i föreningen blivit blixtförälskade i honom. Nu har vi ju allihop fullt hus med de hundar vi redan har, men vi kan lova dig att vi är många som suckat och sagt ”om jag bara hade plats för en till hund – då vore det Motru”. För det är sådan han är, det här är en kille som med sitt mjuka härliga temperament och sin skönhet biter sig fast i ens minne och som fastnat i ens hjärta.

Motru är som många andra hundar född på gatan. Vi vet inte mycket om hans bakgrund men när Alina plockade in honom när hon såg honom ensam och slokörad strövandes Clujs gator så bestämde han sig på en gång för att Alina, det är någon att lita på det. Till en början var han som så många andra gatuhundar rädd för människor vilket han visade genom att huka sig så fort någon gjorde en hastig rörelse så vi vet att han inte blivit behandlad väl under den hårda uppväxten som gatuhund. Motru har bott i hägnet sedan sommaren 2016 och där har han utvecklats till att bli en väldigt stabil och härlig hund som är kontaktsökande och gärna kliver fram till nya människor som kommer på besök i hopp om lite kel eller kanske en godbit. Han har ett fantastiskt fint och gentlemannamässigt sätt och är inte den som är burdus på något sätt.

Motru med sina långa vackra ben skulle älska att få komma ut och sträcka på dem under härliga promenader, men vi tror att han precis lika gärna skulle rulla ihop sig till en kringla bredvid dig i soffan och sucka förnöjt över lite lugn och ro när han får komma långt bort från hägnets ständiga larm av skällande hundar och stress.

Är det du som är hans för-eviga-hem? Grattis till att ha hittat en fantastisk hund!