Mitch

Född Dec 2019
Höjd växer fortfarande
Vikt -
Kön Kastrerad hane
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2020

Kullsyskonen Macey, Mallory, Mariella, Marion, Mateo, Morris och Mitch hittades tillsammans med sin mamma Madelyn. Hon bodde i en provisorisk hundkoja som byggts för någon hund tidigare på framsidan av vad som nu var ett ödehus. Där hade Madelyn hittat skydd för sina nyfödda valpar, och de var inte mer än ett par dagar gamla då en kvinna som bodde i närheten ringde vårt team och bad om hjälp. Vasile åkte dit och tog in den ganska stora familjen och tog dem tillbaka till vårt hägn där de bor idag. Vi hade en kampanj där vi samlade in pengar till valpfoder som köptes in och som fått när de börjat växa på sig och slutat dia sin mamma. Du ser hur det såg ut där de hittades, och tittar du noga så ser du de små valpkorvisarna som ligger därinne och diar.

Mamma Madelyn är nu ganska trött på sitt stojiga gäng som blir lite vildare och busigare för varje dag, det är när de inte bara lägger sig i en stor valphög och sover som stockar vill säga. Madelyn är därför mest inne på besök hos dem vid det här laget. De bor alla i en egen liten familjekennel och tar just nu dagen som den kommer helt ovetande om vilket öde de undkom. .

Madelyn är en stor tik på ca 65 cm i mank och vi tror därför att de här valparna kommer att bli ungefär i hennes storlek när de växer upp. Vi vet ju inget om vem pappan är eller hur stor han är, men även om de är ena ulliga, gulliga små dunbollar nu så kommer de nog att bli ganska rejäla hundar när de är färdigväxta och den som går i adoptionstankar behöver ta med det i beräkningen när de planerar för en familjemedlem.

Hundar som söker hem

Inga tillgängliga hundar just nu