Minna

Född Juni 2018
Höjd växer fortfarande
Vikt -
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2018

En dag i Juli 2018 så var Vasile ute och åkte med veterinären Andra på ett ärende när han blev stoppad på gatan av äldre dam. Damen ville berätta att bakom ett plank låg det en tik med flera valpar. Tiken hade blivit påkörd och dragit sig undan bakom ett plastskynke med sina små valpar Minna, Tintin, Aladdin, Korall, Buck, Jane. Hon låg där med alla sina bäbisar klängande på henne och lät veterinären Andra undersöka sig utan att endaste lite gny kom ifrån henne. Medan Andra undersökte henne och smekte hennes huvud för att hålla henne lugn så drog hon sitt sista andetag och dog förmodligen av de invärtes skador hon fått. Inga av valparna var skadade och Andra och Vasile tog dem alla med sig tillbaka till hägnet. De fick modersmjölkersättning till en början då de var för unga för att äta fast föda och om de saknade sin mamma så hade de i alla fall tröst i varandra. Den lilla kullen på sex syskon, tre tikar och tre hanar, har hängt ihop sedan dess och givit varandra värme och tröst om natten.

Nu börjar de alla växa på sig och är redo för att finna sina nya hem där de kan få all den kärlek som alla hundar är förtjänta av. Vi vet ju att mamman är av mediumstorlek, men vi vet inte vem pappan är så hur stora de blir som vuxna kan vi inte säga.

Söker du en förevig vän som kan följa dig i vått och torrt. En vän som kan värma dina fötter om höst-och vinterkvällarna och följa med dig på lite härliga promenader så kanske Minna är för dig?

Hundar som söker hem

Inga tillgängliga hundar just nu