Melita

Född April 2020
Höjd växer fortfarande
Vikt -
Kön Kastrerad hona
Adoptionskostnad 5900
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2020

Tyvärr finns det folk som fortfarande anser att det är lättare att överge sin hund än kastrera henne. Trots att vi informerar alla om att man gratis kan kastrera sin hund hos oss sker sorgligt nog detta fortfarande. Om tiken övergetts för hon varit dräktig eller om hon blivit dräktig efter hon lämnats vet vi inte men oavsett är det grymt att bara lämna människans bästa vän att klara sig på egen tass ute i det vilda.

I början av juli 2020 hittades mamma Delilah tillsammans med sina valpar Angelo och Melita ute i skogen av en snäll person. Han kände att han inte bara kunde gå förbi utan att hjälpa den lilla familjen utan han gav dem vatten och tog med dem till ASIPA där de nu är i trygghet. Vi är så otroligt tacksamma över att det finns så vänliga själar där ute som hjälper till när de har möjlighet istället för att blunda för verkligheten.

Nu är hela denna lilla familj trygg i vårt hägn och har fått en egen kennel där de kan tryggt vila ut och äta sig mätta om dagarna. Melita och Angelo är två underbara små busungar som lever loppan och älskar att brottas med varandra. Söker du en vän för livet så kanske någon i den här kullen är den du söker. Vi söker trygga, kärleksfulla hem till dem där de kan få växa upp och vara en självklar del av familjen, erbjudas härliga promenader, soffmys och få hänga med i allt som livet kan erbjuda en svensk hund.

Hundar som söker hem

Inga tillgängliga hundar just nu