Max

Född Maj 2015
Höjd ca 60 cm
Vikt -
Kön Kastrerad hane
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2020

Vackra Max räddades från ett inhägnat industriområde. Han var satt tillsammans med ett par pitbulls att vakta ett inhägnat område. När Alinas vän var där av en tillfällighet så såg hon Max skadad i inhägnaden efter att pitbullsen givit sig på honom och skadat honom. Det var inga livshotande skador tack och lov, och Alinas vän lyckades till slut få tag på ägaren till byggnaden och tjata ut honom till platsen och låta henne ta Max därifrån. Hon åkte iväg med honom till veterinär omgående där han pysslades om och efter det kom han till vårt hägn ASIPA.

På videon ser du Max tillsammans med en av våra volontärer i hägnet och tiken Rita. Max kommer bra överens med både tikar och hanar. Max är en ljuvlig hund som har behov av att vara lite nyttig, och han skulle behöva få lite hjärngympa och motion i sitt nya hem då vi tycker oss se spår av, eller möjligen att han är en renrasig Malinois. De hundarna är kända för att vara vaksamma och aktiva. Förutom sina medfödda anlag som vallhund har rasen också värdefulla egenskaper, som gör den till en utmärkt vakthund.  Rasen förenar alla de egenskaper man kan önska av en vall-, vakt-, skydds- och tjänstehund. Dess livliga och vakna temperament och dess självsäkra sinne, utan någon rädsla eller aggressivitet avspeglas i kroppshållningen och det stolta och uppmärksamma uttrycket. Här finns ytterligare en film på Max.

Max är en hund för den person som vill aktivera sin hund och jobba lite tillsamans med den, en person som tycker om att göra saker med sin hund, vare sig det är bruksträning eller något annat och som enbart arbetar med positiv förstärkning i sitt hundliv. Vi tror att Max kommer att bli en ljuvlig hund hos den rätta ägaren som förstår hans bakgrund och är villig att ge honom tid och kärlek. För trots alla egenskaper vi beskrivit ovan är han också en rejäl gospropp som vill ha så mycket kärlek han bara kan få.

Hundar som söker hem

Inga tillgängliga hundar just nu