Mathea

Född 2015
Höjd ca 50cm
Vikt -
Kön Kastrerad hona
Adoptionskostnad 5900
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Tillgänglig

Denna fina mor- och sonduon heter Mathea och Nelson. De hittades tillsammas i en by utanför Cluj av en snäll person som dagligen gett dem mat men själv inte hade möjligheten att ta hand om dem. Vi är så tacksamma att denna man har haft hjärtat på rätt plats och beslutat att inte bara låta Nelson och Mathea leva kvar i ovissheten och faran som det är att leva på gatan. Istället kontaktade han en veterinär som vi brukar arbeta med och bad henne om hjälp att ta dessa två vovvarna till en säker plats.

Mathea och Nelson finns nu i vårt nödhägn i Iclod där de nu har det gott och får all den omsorg som de förtjänar. Vi tror som sagt att de är mor och son då de har ett väldigt speciellt och vackert band mellan sig. De är oskiljaktiga och vår dröm hade varit att se dem få komma till samma föralltid-hem så att de kan leva ut resten av sina dagar tillsammans. Vi tror att efter alla svårigheter de överkommit tillsammans på gatan skulle de må fruktansvärt av att separeras från varandra. Skulle du kunna tänka dig att adoptera dem båda så reduceras priset till 9 000 kr för dem båda.

Mathea som ni kan se i videon är jättehärlig och avslappnad tjej som älskar att gosa. Hon kommer nog att älska att få komma till ett föralltid-hem där hon kan gotta sig i oändligt med gos och kura upp sig i soffan tillsammans med dig.