Mars

Född April 2019
Höjd växer fortfarande
Vikt -
Kön Kastrerad hane
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2019

Söta Mars hittades dumpad i en by strax utanför Cluj av en vän till Olga som driver en systerförening till oss i Tyskland. Vännen tog hand om och döpte valpen till Mars, hon bad oss om hjälp att hitta ett hem till den lilla lurvbollen som nu kommit till vårt hägn ASIPA. Att dumpa valpar är något som vi stöter på titt som tätt i vårt arbete, och det är ett vanligt sätt att bli av med oönskade valpar födda av en gårdshund. Vi brukar dock oftast hitta flera valpar och hur det kom sig att det bara var en liten valp vet vi inte, möjligen hade de andra inte klarat sig. Vi vet inte helt enkelt, och vi vet inte heller vilka hundar som är Mars föräldrar eller hur stora de är. Vi tror ändå att Mars blir en mediumhund, men vi har haft fel förr i våra gissningar så det är ingen garanti.

Sina första veckor efter att ha blivit hittad så har Mars bott med Olgas vän i en lägenhet, så han är väldigt van vid att ha andra människor, hundar och katter omkring sig sedan han bara var en liten valpis. Nu har han dock kommit till vårt hägn då de inte har någon möjlighet att ha kvar honom hemma, men där trivs han som fisken i vattnet då det finns massor av andra valpar att tumla runt med. Det är ju precis vad han behöver – massor av lek och bus tills alla valpar stupar och sedan somnar i en härlig trygg valphög tillsammans. Ett hägn är däremot inget hem, och inget kan ersätta ett hem där en hund kan få bli älskad och få massor av välbehövlig uppmärksamhet och få växa i trygghet och kärlek.

Söker du en vän som vill hänga med dig genom livets alla delar och som inget hellre vill än att bli din bästa vän så kan Mars vara för dig. Han är en ljuvligt charmig hund med glimten i ögat och är full av bus som alla små valpar och unghundar ska vara. Vi hoppas att vi snart får se honom här i Sverige så hans drömliv kan börja så snart som möjligt.

Hundar som söker hem

Inga tillgängliga hundar just nu