Marigold

Född 2017
Höjd ca 55-60 cm
Vikt -
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2019

Vackra, värdiga Marigold hade hittat sin tillflykt under ett husbygge när hon observerades av en kvinna i närheten. Kvinnan som tyckte synd om henne och ville hjälpa till ringde upp Vasile och bad honom hjälpa tiken och hennes valpar. När Vasile kom dit dagen därpå så hittade han Marigold under huset, men med bara en liten valp. Man sökte under huset, man sökte i närheten och kvinnan som ringt in var även hon med och sökte. Man sökte genom det höga gräset, bakom buskar och överallt men ingen av de fyra saknade valparna fanns i närheten. Vad som kan ha hänt dem vet vi inte tyvärr. Marigold och hennes ännu odöpta lilla valp togs i alla fall med tillbaka till hägnet, och kvinnan som ringt lovade att om hon lyckades lokalisera valparna så skulle hon ringa oss omgående. Det har hon tyvärr inte gjort, så vi får nog räkna dem som borta för alltid.

Marigold bor tillsammans med sin lilla valp i en egen kennel, och hon får äta sig mätt och vila lugnt på natten utan rädsla för att något ska hända henne eller hennes valp. Hon är som du kan se en otroligt vacker hund med kloka fina ögon. Marigold är en mjuk tik med ett milt sätt och hon kommer bra överens med de andra hundarna i hägnet. Redan när vi tog ut henne från hennes gömställe under huset så kom hon fylld av förtroende för de som var där och räddade henne. Vi ser inga rädslor hos henne för människor och tänker därför att hon har klarat sig ganska väl från människors grymhet. Att ta in en tik med en liten valp som hon ska beskydda kan ju som du förstår vara lite av en utmaning om mamman är rädd för, eller ovan vid människor, men med Marigold så var det väldigt enkelt vilket talar mängder för hennes vackra tillitsfulla personlighet.

Marigold kommer att bli en underbar familjemedlem för den som vill adoptera henne, och hon kommer att kunna bjuda på massor av kärlek. Hon är en riktig underbaring den här tiken.

Hundar som söker hem

Inga tillgängliga hundar just nu