Luna

Född Dec 2019
Höjd ca 20 cm
Vikt -
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2020

Lilla Luna har fått sitt namn efter den by som hon kommer ifrån. Hon har haft en ägare och hon har suttit instängd i en liten, liten bur utomhus sedan Januari i alla fall. Alina fick syn på henne där hon satt i vad som bäst kan beskrivas som en transportbur på en tomt i Luna, och Alina, som du som följt oss redan vet, har ett enormt hjärta för alla djur, hon stannade bilen och klev ut och knackade på dörren för att förhöra sig om varför Luna satt så trångt och i sin egen avföring i en liten bur utomhus. Ägarna hade kanske en gång haft föresatsen att ta hand om henne – vem vet – men den föresatsen hade sedan en tid tynat bort när det visade sig att det var lite besvärligt att ta hand om en hund. Luna hade fått mat och också stundtals fått vara ute, men mer än så hade hennes liv inte innehållit. Alina satte händerna i sidan och ägarna var inte så intresserade av att ha kvar Luna, och på så sätt kom hon under vår vård för att söka sig ett nytt hem.

Luna har tagit illa vid sig och har ingen vidare erfarenhet av människor. Hon är på ren svenska strykrädd, men hon är ung och hon har ett helt liv framför sig att upptäcka hur kärleksfulla människor kan vara. Hon är som du ser söt som socker, och vi hoppas att hon snart kan hitta ett hem här i Sverige till henne där hon kan hitta sin trygghet. Hon är redan överförtjust i Alina och vill gärna följa henne vart hon än går och det är nog så det kommer att bli även i hennes framtida familj, hon kommer att bli en trogen kompis. Det är viktigt för hennes framtida familj att förstå att till en början behöver hon lite lugn och ro och bygga sitt självförtroende så att hon kan spralla loss och bli en trygg och glad hund. Det visar hon redan tecken på att kunna bli, men det är svårt för henne att utvecklas vidare i hägnet då det är en ganska rörig miljö.

Är du sugen på att bli en hunds hela värld och ta hand om en sådan här liten vovve så är det bara att skicka in en intresseanmälan. Luna väntar på den!

Hundar som söker hem

Inga tillgängliga hundar just nu