Lovey

Född Aug 2019
Höjd växer fortfarande
Vikt -
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2020

De supersöta syskonen Levi och Lovey sågs av en kvinna på ett fält utanför byn Baciu. Hon har tidigare ringt oss om hundar som dumpats där, men denna gång gällde samtalet de här valparna. De dök upp från en dag till en annan vilket betyder att det är troligt att de dumpats där. Ett öde som drabbat så många valpar före dem, och tyvärr ett öde som kommer att drabba många fler. Det här är anledningen till att vi kontinuerligt driver kastrationskampanjer för att förhindra fler oönskade valpar, det finns många valpar som inte har turen att hittas som Levi och Lovey och i de fall de valparna överlever så går de ett hårt liv till mötes, och överlever de inte så är det ett kort och plågsamt liv de behöver genomlida innan det tar slut i sjukdom eller svält.

De här goingarna hittades ju dock, och har därför beretts möjligheten att få ett liv här i Sverige. De båda syskonen bor nu tillsammans med lite andra valpar i en kennel så det är full fart om dagarna precis som det ska vara på valpisar. De är båda väldigt öppna och sociala som du kan se på filmen här där de träffar Diana som kommer till dem för att ta lite bilder hit till hemsidan. De flamsar runt och ska tugga på allt precis som alla andra valpar, och är såklart precis så bedårande som valpar alltid är.

Som du förstår så vet vi ju inte vilka föräldrarna är och därför kan vi inte säga hur stora de kommer att bli när de blir vuxna. Vi tippar att de blir någonstans kring strax under medium. Söker du en valp och står i valet och kvalet kanske någon av de här vackra syskonen kan vara något för dig?

Hundar som söker hem

Inga tillgängliga hundar just nu