Louella

Född 2016
Höjd ca 50 cm
Vikt -
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2019

I början av december 2018 så kom ljuvliga Louella in till vårt hägn. Hon fångades in med hjälp av en fångstbur efter att Vasile fått ett telefonsamtal från en äldre dam som hört talas om vår verksamhet, och som var bekymrad över tiken som sökte överallt efter mat i närheten av hennes hus. Vårt team åkte dit och försökte locka till sig Louella, men hon var klokt nog försiktig kring människor och var inte alls säker på att vi hade goda avsikter, så det fanns ingen annan råd än att ta fram fångstburen. Länge låg hon och spanade på den där buren som var laddad med korv, vi såg att hon var väldigt frestad och hon vädrade i luften och kände den förföriska doften av mat, och till slut gick det inte längre att motstå och så vandrade hon in i buren.

När Louella strax därefter kom in till hägnet fick hon äta sig riktigt mätt, och efter så somnade hon som en stock. Det var precis som att hon kopplade av för första gången på riktigt, riktigt länge. Hägnet var såklart en ny miljö för henne, och det tog några dagar för henne att anpassa sig till allt det nya men när hon efter dessa dagar började komma ut ur sitt skal så trädde det fram en bedårande personlighet. Hon är varm och kärleksfull, och letar ständigt efter den där smekande handen som hon nog aldrig upplevt tidigare i sitt liv. Hon är väldigt mjuk hund som också har en hel del klokskap – det här är en dam med huvudet på skaft, och tittar man på filmen i länken – de där ögonen som är som djupa brunnar av visdom kan charma vem som helst.

Den lyckliga adoptör som får ta sig an Louella kommer att få en trogen vän för livet, allt hon begär i gengäld är att du ägnar henne den tid och uppmärksamhet som hon är i så stort behov av. Den här ”raggsockan” kommer att ge så oändligt mycket tillbaka. Är du hennes människa så tveka inte att skicka in en intresseanmälan för Louella kan knappt vänta på att få komma hem.