Lou-Lou

Född Feb 2018
Höjd ca 45-50 cm
Vikt -
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Bokad

Charmtrollet Lou-Lou satt i Clujs dödshägn, ”Ecarisaj”, när Vasile var där för att donera lite av den mat som vi skickar ner varje månad till nödställda hundar. När han gick förbi så ylade Lou-Lou till och han stannade och gav henne en liten klapp genom gallret hon satt bakom. När han kom tillbaka så ropade tiken på honom och det lät nästan som Lou-Lou och han stannade till och kelade lite med henne igen. Vasile försöker stänga av när han är i Ecarisaj, men den här tiken kröp in i hjärtat på honom, och han ringde Alina och frågade om det kanske gick att klämma in en hund till i hägnet, och det var så det kom sig att Lou-Lou både fick sitt namn och fick komma till tryggheten i vårt hägn för att söka ett nytt liv.

Vad har då Lou-Lou upplevt i sitt korta liv kan man fråga sig. Ja, inget gott är svaret, inte förrän Vasile såg henne.. Någon gång i början av hennes korta liv har någon huggit en bit av hennes svans från henne så den är inte lång alls men vifta det kan den, sedan har hon hamnat i klorna på hundfångaren och höll sånär på att förlora hela sin framtid när hon sattes in i en trång och fuktig håla. Men nu fick hon sin chans till ett nytt liv och vi unnar och hoppas på allt gott för henne, och vi hoppas innerligt att hon får bli någons familj, någons allra högst värderade älskling.

När vår fotograf Diana kommer till hägnet för att ta lite bilder på henne som ska läggas upp här på vår hemsida så vet hennes glädje inga gränser som du kan se på filmen. Hon krumbuktar sig, bjuder in till lek, hoppar och studsar för att få ge Diana några kyssar på munnen och är helt enkelt bara en bedårande liten glädjespridare hela hon. Som du ser på bilderna som är tagna strax efter hon kommit till hägnet så sticker hennes revben ut, för tillräckligt med mat har hon aldrig fått förrän hon kom till oss. Nu börjar hon dock få äta ordentligt, och matglad det är hon.

Söker du en underbaring? En bästa vän som aldrig sviker? I Lou-Lou så har du den vännen. Hennes tacksamhet kommer inte att veta några gränser och hon kommer att ge dig så många glada skratt att du till sist tappar räkningen, det vågar vi lova.