LeeRoy

Född Jan 2020
Höjd växer fortfarande
Vikt -
Kön Kastrerad hane
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2020

Lanah, Langdon, Lavina, LeeRoy, Lidia och Lincy hittades i utkanten av Floresti som ligger en bit utanför Cluj. I utkanten av byn finns ett område som i allt väsentligt är slum och där det rör sig många gatuhundar. I samband med vår kastrationskampanj så var vårt team där när de fick syn på de här små valparna som låg bland soporna framför ett ruckel. De knackade på ”dörren” och ut klev en argsint man som fräste att de där hundarna hade bara hamnat där när den dräktiga mamman kom dit och födde dem, hon var en hund han kände igen från området sa han med en axelryckning. När de då frågade om han hade något emot att vi tog hand om dem så att de inte skulle fara illa så tittade han bara som om de inte var kloka någonstans och drämde igen plåtdörren i ansiktet på dem. Så sagt och gjort – de fångade mamman (som i skrivande stund ännu inte kommit upp för adoption – men det gör hon så fort vi får bilder) och tog sedan valparna. Mamman som du ser på bilden i buren är mediumstor, men hur stor nu pappan är eller hur han ser ut det vet vi ju som du förstår inte, men det troliga är väl att valparna blir i storlek med mamman.

Väl i hägnet så har de ju bott tillsammans med sin mamma och tröttat ut henne rejält som valpar alltid gör, men hon har varit och är en jättefin mamma med stort tålamod för sina små så de har fått bästa möjliga trygghet! Tack vare generösa donationer så har vi haft möjlighet att köpa in valpfoder när det som donerats från zoo-affärer inte räckt till, så de får bra mat och växer på sig precis som de ska. När Diana kommer in och ska fotografera dem för vår hemsida så är de så våldsamt nyfikna och de fullkomligen kastar sig över henne och biter i skosnören, och klättrar på henne. De är så bedårande söta och lever i nuet precis som valpar ska göra, och för den delen alla hundar ska göra det, men alla bereds inte den möjligheten.

Fastnar du för någon i den söta lilla syskonskaran, och har du möjlighet att erbjuda ett för-alltid-hem så är du varmt välkommen in med en intresseanmälan.

Hundar som söker hem

Inga tillgängliga hundar just nu