Kipper

Född Maj 2019
Höjd växer fortfarande
Vikt -
Kön Kastrerad hane
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2020

Den här ljuvliga K-kullen, Kairo, Kori, Kipper, Kiefer, Karrisa hittades dumpade som så många valpar före dem vid sdan av vägen. Det som var lite ovanligare med den här K-kullen var att de var så pass gamla när de dumpats av. Vanligen hittar vi valpar som är runt 6-10 veckor, men det här gänget var uppskattningsvis 4 månader när vi hittade dem. Hur det kommer sig vet vi inte då vi inte har en aning om hur just deras bakgrund ser ut. Det vi vet är att Vasile hittade dem av en händelse. Han åkte på ett ärende och såg en från kullen springa i ett dike och stannade bilen och lockade på sötnosen, och strax dök det upp fler valpar bakom en skogsdunge som var väldigt nyfikna på vad som hände och vad som försigick. De var rejält hungriga så att locka in dem alla med hjälp av mat var inga som helst konstigheter. När de väl var lastade in i transporten som Vasile körde så berättar han att de pratade med honom mest hela vägen till hägnet.

Nu får de alla kampera ihop i samma hägn och de får äta sig mätta varendaste dag. De beter sig som valpar gör mest vilket betyder att det är mycket bus och stoj i det här gänget om dagarna, det kan vi lova, och nu när kylan börjar krypa in över de Rumänska bergen om nätterna så håller de värmen tillsammans i sina hundkojor. De är alla en riktigt charmig samling med sötnosar och deras ljusbeiga färger är helt fantastiska, och något som vi faller för som furor i alla fall.

Vem mamman eller pappan är vet vi ju inte, och kan därför inte säga hur stora de blir som vuxna, men skulle vi gissa så tror vi de blir mediumstora hundar.

Söker du en god vän för livet och är beredd att ge en valp en chans till ett liv här i Sverige så kanske någon i den här underbara kullen kan vara något.

Hundar som söker hem

Inga tillgängliga hundar just nu