Kinder

Född Nov 2020
Höjd växer fortfarande
Kön Kastrerad hona
Adoptionskostnad 7500kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2021

Finaste lilla Kinder räddades i början av mars 2020 av en godhjärtad man som fann henne på gatan rotandes bland gamla sopor i hopp om att hitta någon smula som kunde stilla det eviga vrålet i magen. Där satt hon vilsen, ensam, rädd och uppgiven, mannen kände så klart att han inte bara kunde lämna henne kvar med vetskapen om att hon inte hade överlevt. Istället tog han upp henne i sina omtänksamma armar och förde henne till säkerheten i vårt hägn. Hon har tack vare honom getts en andra chans på livet och helt plötsligt att dörren för att i framtiden kunna komma till ett kärleksfullt föralltid-hem i Sverige öppnats upp för henne istället för att leva i ett lidande tills hon hade dött, ensam och anonym på Rumäniens gator. Vi vet inte exakt hur det kom sig att hon befann sig där bland skräpet för att kämpa för sin överlevnad på egen tass men en teori är att hon är valpen till någons ägda hund och att hennes födelse inte varit önskvärd, istället för att något blivit välsignad med ett litet liv att värna om har man sett det som en börda som man fått göra sig av med illa kvickt och därför åkt iväg och dumpad henne.

Kinder är lite blyg till en början, vilket inte är så konstigt då hon troligtvis inte förut stött på några vänliga människor men hon har inte förlorat hoppet om mänskligheten utan viftar lite försiktigt på sin svans och vill gärna våga tro att folk ska vilja henne väl. Vilket vår personal i hägnet hjälper till att dagligen att försäkra henne om att hädanefter kommer enbart få uppleva positiva saker och att folk endast kommer vara goda mot henne. Som ni kan ni i videon är hon en kontaktsökande liten pärla som så gärna vill ha kärlek och kel. Vi har sagt det förut men det tål att upprepas att är att det är en stor omställning och märkligt i början för en hund att komma från det trygga och bekanta hägnet till sitt föralltid-hem i Sverige. Trots att de kommer till en bättre och mer kärleksfull plats är det fortfarande en ny sak för dem att navigera sig i till en början och man får vara beredd att lägga ner mycket tid, tålamod och kärlek för att guida dessa raringar till att bli mer självsäkra individer som kommer att våga ta för sig mer och mer av det härliga som de kommer att erbjudas. Kinder kommer att bli en helt ljuvlig familjemedlem åt den som väljer att dela sitt hjärta och hem med henne och kommer att få en vän för livet. Vi vet inte vad det är för raser i henne eller hur stor hon kommer att bli som fullvuxen men troligtvis är hon en blandras över flera generationer med inslag av herdehund, vilket är det mest vanliga bland hundar i Rumänien.

Det finns inget mer fantastiskt än att få äran att vinna sin hunds förtroende och sedan få visa dem att de är helt trygga för första gången i sitt liv. Vi hoppas att goa Kinder snart får komma till sitt föralltid-hem där hon kan blomstra ut till en härlig vuxen hund.

Hundar som söker hem

Inga tillgängliga hundar just nu