Killi

Född 2009
Höjd ca 50 cm
Vikt -
Kön Kastrerad hane
Adoptionskostnad 4000 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2019

Killi har levt på gatorna i Cluj av det som finns där, och en dag fångades han av den lokala hundfångaren och togs till dödshägnet Ecarisaj. Där i en trång, fuktig och mörk bur blev han sittandes tills dess Vasile var på ett av sina besök där och bestämde sig för att ta ut honom därifrån och ta honom till hägnet. Vasile kunde inte med att se den vackra hunden där som vid besöket följde honom med sin bedjande blick. Trots sina tidigare erfarenheter så tycker Killi väldigt mycket om människor. Kanske är det att han är lite äldre som gör att han har lärt sig att lita på sitt eget omdöme, och vet vilka som han ska hålla sig långt borta ifrån och vilka som bara vill honom väl.

Killi är det perfekta sällskapet i soffhörnan, och han har en ljuvlig päls som nog gärna värmer dina fötter kulna och mörka höst- och vinterkvällar. Även om Killi är en senior så är han fortfarande aktiv och vi hoppas och tror att han har många goda år framför sig, det finns inget som tyder på motsatsen i alla fall hos den här busiga killen.

Killi är den mest underbara av hundar, och när vi i styrelsen var nere så satt vi alla som klistrade på honom. En ljuvligare hund får man leta efter! Ta chansen till en evig kärlek.