Khaleesi

Född 2015
Höjd ca 35 cm
Vikt -
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2019

Khaleesi och Khan hittades på en parkeringsplats i staden Oradea som ligger nära den ungerska gränsen av en bekant till Vasile. Han såg dem irra omkring på parkeringsplatsen, och det var tydligt för honom att de inte förstod varför de var där, och vad de skulle ta sig till. Efter att han kom ut från affären han var där för att besöka så såg han dem igen springande bland bilarna som kom och åkte. Han lockade på de två, och lättade över att någon tog initiativet till kontakt så kom de fram till honom med en gång, och utan att han riktigt tänkte på vad han skulle ta sig till med de två hundarna så lyfte han in dem i sin bil. Väl hemma så blev han lite mer bekymrad över vad han skulle ta sig till med de två och kom att tänka på Vasile och ringde upp honom och frågade om han kunde hjälpa till att ta hundarna och adoptera dem till Sverige. Hundarna stannade en tid hos Vasiles bekant tills Vasile hade möjlighet att komma och hämta dem. Oradea ligger 17 mil från Cluj, och det låter inte så långt, men de Rumänska vägarna är ringlande och inte som våra svenska vägar.

Khaleesi och Khan ser ut att vara renrasiga Franska Bulldoggar men det är inget vi kan garantera. Det är troligt att de kommer från en s k valpfabrik men eftersom vi inte vet något om deras historia så är även det bara vår gissning. Det skulle dock förklara varför de blivit dumpade.

De är båda positiva och orädda hundar och det är tydligt att de har bott med människor, men att hundar lever i Rumänien som de gör i Sverige är ovanligt och man får därför komma ihåg att även det här paret kan behöva social träning på samma sätt som många av de gatukorsningar vi adopterar ut.

Hundar som söker hem

Inga tillgängliga hundar just nu