Keira

Född Feb 2020
Höjd ca 40cm
Vikt -
Kön Kastrerad hona
Adoptionskostnad 6500kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2021

Denna vackra syskonduo bestående utav Silas och Keira räddades av en godhjärtad kvinna. När hon först fick syn på dem gick de tryckta intill varandra för att söka trygghet, medan de desorienterat försökte navigera sig förbi en trafikerad väg i hopp om att hitta en trygg vrå att smita undan till ifrån de högljudda och skrämmande bilarna. Den snälla kvinnan stannade direkt sin bil och lockade till sig dem, först smög Silas försiktigt sig fram för att undersöka vad det var för människa som förbarmat sig över dem och hack i häl efter honom kom Keira. De fattade snabbt tycke för kvinnan och insåg att hon ville dem väl, de skuttade lätt och snällt i hennes bil. Kvinnan hörde av sig till oss undrade om vi kunde tänka oss att ta emot Silas och Keira, vi sa givetvis ja och de satte kurs direkt mot hägnet. Hur det kom sig att de befann sig där bland all fordonstumult vet vi inte men med tanke på deras stressade och förvirrade uppsyn kan vi anta att de är en i mängden av oönskade hundar som man åkt iväg och dumpat vid sidan av vägen för att på så sätt avsäga sitt ägandeansvar. Detta är en traumatisk upplevelse för ett hund att genomgå, att bli så djupt sviken av den som man älskar och litar mest på i hela världen. Att bara slängas bort som en påse sopor och se hela sin trygghet och värld försvinna bort i horisonten, det sätter sina spår i själen.

Vi vet inte vad Keira och Silas har varit med om tidigare i sina liv men vad det än är har det skapat ett otroligt sammansvetsat band mellan dem båda. De är två sprättiga busungar som älskar att röja runt och brottas med varandra som sjövilda huliganer. De är glada över att ha kommit ifrån den påfrestande och farliga miljön som livet på gatan innefattar och kom snabbt till ro i hägnet. Men som vi vet är ett hägn inte ett riktigt hem och vi hoppas att snart få se dem komma till riktiga föralltid-hem i Sverige som kan erbjuda dem möjligheten att leva sina bästa hundliv.

Då de finner en enorm stöttning i varandra hade vi helst sett dem få komma till samma föralltid-hem där de kan få fortsätta att bo ihop med varandra. Skulle du kunna tänka dig att adoptera dem båda så reduceras priset för dem båda till 9500kr. Men vi tror också att så länge de kommer till hem med kärlek, omtanke och tålamod hade det gått för dem att adopteras ut individuellt. Om de ska bo individuellt måste där finnas en annan hund i deras föralltid-hem som stöttepelare.

De är två som solstrålar som blir överlyckliga så fort någon i hägnet har lite tid över och kommer in i deras kennel och umgås med dem. Vill du ge en ung och härlig hund chansen att få leva som en älskad familjemedlem och få en fantastisk bästa vän i gengäld är det bara att skicka in en intresseanmälan på en av dessa goingarna.

Hundar som söker hem

Inga tillgängliga hundar just nu