Katinka

Född Juni 2019
Höjd växer fortfarande
Vikt -
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2020

Katinka hittades som en ensam lite valp i byn Zalău som ligger ca 6 mil från vårt hägn i Cluj. Det var Alina som var ute och åkte när hon fick syn på den här lilla valpen som försökt fly undan regnet och satt och såg ynklig ut under en buske i ett fåfängt försök att komma undan lite av vätan. Alina stannade såklart bilen och gick fram till Katinka som gladeligen tog emot den hjälp som gavs henne, och protesterade inte det allra minsta när Alina lyfte upp henne i famnen och tog med henne tillbaka till bilen. Det var så som Katinka kom till hägnet och där fick hon bo i en kennel med massa andra valpar, vilket gjorde allt så mycket lättare för henne. Borta var bekymren om hur hon skulle klara sig på egen tass, något som inte är så lätt när man är så ung som hon är, och här kunde hon istället få leka med de andra valparna och kura ihop sig med dem om natten i halmen i hundkojan.

Hur det nu kom sig att Katinka satt ensam vet vi inte utan vi kan bara gissa. Som du säkert förstår så vet vi inte vilka hennes föräldrar är, hur stora de är och kan därför inte säga hur stor Katinka kommer att bli när hon växer upp. Vår gissning baserat på hur stor hon är nu, är att hon kommer att bli en riktigt liten hund, men vi vet ju inte säkert och vi har haft fel förut så vi säger liten helt enkelt.

Katinka söker nu ett hem med ljus och lykta, och undrar om det kan finnas någon familj här i Sverige som söker en mysig hund att älska, ha som fotvärmare och promenera med i sitt liv. Då kan det vara så att Katinka är det som fattas er, för vi vill så hjärtans gärna att hon kommer till ett hem som kan ge henne allt och lite till.

Hundar som söker hem

Inga tillgängliga hundar just nu