Karina

Född Januari 2016
Höjd 50 cm
Vikt 15 kg
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Tillgänglig

Karinas valpar Hedda och April plockades ut från Ecarisaj under våren men Karina som befann sig korridoren längre bort blev kvar. Under Vasiles besök i det kommunala hägnet så såg han Karina i en smutsig box, mycket mager, hon svalt. Ingen hade brytt sig om att utfodra henne och hon hade glömts bort under en lång tid. Kanske hoppades man på att hon skulle självdö så att man kunde ta in en ny hund för att tjäna lite extra pengar? Det är ju så man arbetar i Ecarisaj, och varför skulle någon vilja ha en hund som Karina..?

Karina är en ärrad hund. Hon har inte haft det lätt i livet och hon har fått slå sig fram för att överleva. Hennes fysiska ärr sitter mestadels i ansiktet, kanske har hon fått dem när hon har skyddat sina valpar? Troligtvis har Karina en historia om misshandel bakom sig, där hon har blivit slagen för att vakta bättre, eller använts som kamptrasa när man hetsat kamphundar mot henne.

Vasile tog med sig Karina från Ecarisaj och hon har fått äta upp sig hos ASIPA. Hon är full av liv och glädje idag, och visar ingen skygghet alls utan möter alla med stor positivitet.

Karina bedöms vara en ung tjej, med hela livet framför sig. Hon kommer bra överens med personalen och hon älskar att leka och busa runt med sin fotboll som hon har fått. Vi vill verkligen ge Karina en andra chans i livet och hon har all potential att bli en helt fantastisk familjemedlem hos den som vill ge henne trygghet och kärlek. Kanske kan du ge Karina ett värdigt hundliv?

Karina bör inte bo med andra tikar.