Kara

Född 19 mars 2019
Höjd ca 50cm
Kön Kastrerad hona
Adoptionskostnad 6500kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2021

Fina Kara räddades av vår fotograf Diana i början av maj 2021. Hon hade fått syn på henne några dagar tidigare vid ett picknikområde som ligger i närheten av där hon har sin häst. Där strök Kara omkring och letade efter mat, när Diana sedan åkte tillbaka från stallet så fanns hunden inte kvar. Men några dagar senare när hon åkte dit igen så fick hon syn på henne igen och denna gång klev hon ur bilen och lockade till sig henne med lite mat vilket Kara glatt mumsade i sig och var glad över att någon visat henne lite vänlighet. I den stunden bestämde sig Diana för att hon skulle höra av sig till Alina nästa dag och se om det fanns plats i hägnet för henne. När hon fick ta på Alina så sa hon, så nästa gång Diana åkte dit för att se om Kara fanns kvar var hon återigen inte där utan hon var nog ute på jakt efter mat och en trygg vrå någon annanstans.

Ytterligare några dagar senare fick hon återigen syn på Kara igen och denna gång kunde hon locka till sig henne och få med sig henne i sin bil. Den kvällen tog hon med sig Kara hem där hon fick sova ut hemma hos Diana tillsammans med sin egen hund. Kara sov som en stock hela natten och verkade njuta till fullo av att äntligen känna sig trygg. Här kan ni se ett videoklipp från när hon räddades.

Dagen efter åkte Diana med henne till hägnet där de kollade ifall hon var chipmärkt och ägd eller hur det låg till egentligen, kanske var det så att hon bara kommit vilse. Det visade sig att hon en gång har varit ägd av en äldre man som bodde långt borta från där han bodde och när Alina kontaktade honom så sa han att han inte var intresserad av att få tillbaka henne. Utan han okej med att hon togs över av vår organisation och att vi kommer att finna ett nytt hem åt henne, på så sätt blev Kara en av våra skyddslingar. Det är Diana som har döpt henne till detta fina namn.

Kara har beskrivits som en riktig charmig och snäll tjej som i framtiden kommer att bli en fantastisk familjemedlem. Hon drivs av en sprudlande levnadsglädje och vi tror att den som adopterar henne aldrig kommer att ha en tråkig stund med denna raring. Både Diana och Alina har endast jubelord att säga om Kara vänlighet, varenda människa som hon stöter på får ta del av den kärlek som finns inom henne. Hon har så mycket värme som hon vill dela ut till alla i hopp om att de kommer att dela det med henne och ge henne detsamma tillbaka. Hon är en mild och stabil tjej som kommer väl överrens med alla människor och hundar som hon stött på i hägnet. Vi hoppas att kära Kara snart finner sin egen familj som kan ge henne det liv och den behandling som hon så längtar efter och förtjänar, hon är verkligen en ljuvlig tjej som kommer att göra någon väldig lycklig över att få dela sitt liv med henne.

Hundar som söker hem

Inga tillgängliga hundar just nu