Justin

Född Juli 2018
Höjd växer fortfarande
Vikt -
Kön Kastrerad hane
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2019

Vasile såg de här valparna i ett dödshägn, ”Ecarisaj” på rumänska. De pyttiga små valparna Justin, Virginia, Sylvia, Simone, Frida hade fångats in av en hundfångare och tagits in till dödshägnet. Vi vet inte var de hittades men vi vet hur de hade det där i dödshägnet – mörkt, fuktigt, kallt och smutsigt var det i deras lilla cell. De borde när vi hittade dem fått vara kvar hos sin mamma och dia, men hon fanns inte. Vi vet ju inte vad som hänt, men efter år av att rädda hundar i Rumänien kan det bara ha varit ett av två scenarion: antingen var de födda på gatan och något har hänt mamman, eller så var de födda av en ägd hund och därmed till besvär för ägaren som dumpade de små någonstans utom syn- och räckhåll för mamman och en hundfångare hade fått syn på dem och så var deras öde beseglat som fångar i dödshägnet.

Vi hade plats över i vårt hägn efter att en transport lämnat mot Sverige och vi kunde inte med att låta de här valparna växa upp i den fruktansvärda miljön, utan tog dem till vårt hägn. Där isolerades de från de andra hundarna då de små valparna var väldigt magsjuka och ännu inte hade påbörjat vårt vaccinationsprogram. När de nu fick mjölkersättning och därefter bra och näringsrik mat så återhämtade de sig snabbt och är idag busiga små sötnosar precis som valpar ska vara. Om de har hemska minnen från sin första tid vet vi inte, men hundar har ju den fantastiska förmågan att de lever för dagen – precis i häret och nuet – och de gör de verkligen fullt ut.

Efter den usla starten i livet de har haft så önskar vi dem underbara, kärleksfulla hem där de kan få var familjemedlemmar och som sådana få vältra sig i gos, kel och härliga upptåg. Är det kanske du som är det hemmet så fyll i en intresseanmälan på den här underbaringen! Nu när alla Justins syskon har blivit adopterade så hoppas vi att vi snart får se den här underbara lilla raggsockan följa sina syskon hem till kärleken och omtanken i Sverige.