Julian

Född Maj 2019
Höjd växer fortfarande
Vikt -
Kön Kastrerad hane
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2019

Sötnöten Julian hittades i byn strax utanför Cluj där vi har vårt hägn. Hur det kom sig att han hamnat där eller var han kom ifrån kan vi bara spekulera i. Med största säkerhet så har han blivit dumpad som så många andra av våra valpar. En företeelse som är väldigt vanlig, vi brukar oftast när det sker hitta en hel kull, men i Julians fall så var det bara han själv som sprang fram och tillbaka utefter en väg i tydlig jakt på något. När Vasile fick syn på honom och stannade bilen och gick ut så närmade han sig försiktigt med den lilla svansen mellan benen, men när han kom fram och såg att Vasile hade godsaker att bjuda på började Julian lättat att propellervifta på sin lilla svans, så att därefter få med honom in i bilen visade sig inte vara några som helst problem. Väl i hägnet så fick han bo i samma kennel som några andra valpar till hans stora glädje.

Nu har Julian funnit sig tillrätta i sin nya tillvaro och är sådär sprallig som alla valpar ska vara, och vi vet inte vad han har hunnit vara med om i sitt korta liv men av det ser vi i alla fall inga spår.

Då vi inte vet vem hans mamma eller pappa är så kan vi inte säga så mycket om hur stor han kommer att bli när han blir vuxen. Faller du som vi för den här valpens fantastiska ögon och söker en vän för livet så kanske valet faller på vår lilla Julian. Vi hoppas snart få se honom i sitt nya hem i Sverige. Julian har fullgjort sitt vaccinationsprogram i september och kan komma då.

Hundar som söker hem

Inga tillgängliga hundar just nu