Jodie

Född 2015
Höjd ca 30 cm
Vikt -
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2020

Jodie räddades från gatan i byn Chinteni av vår veterinär Andra. Hon hade nyligen fått valpar men av dem fanns inga spår. Andra frågade runt i området och det visade sig att Jodie hade dykt upp i området ganska nyligen, men aldrig setts med några valpar. Vi tror att hon har blivit dumpad vilket är ett alltför vanligt öde som många hundar går till mötes i Rumänien, det är extra troligt i Jodies fall då hon inte var mager utan hade ett ganska bra hull. Vad som hände med hennes valpar vet vi inte men vi får nog tyvärr förmoda att ingen av dem överlevt. Andra lockade i alla fall till sig Jodie lätt som en plätt då hon var väldigt hungrig, och när mat bjöds henne så var hon inte sen att komma fram. Andra tog sedan med sig henne in i bilen och åkte med henne till hägnet där hon undersöktes och befanns vara fullt frisk. Hon kontrollerades också för om hon var chipmärkt, men det var hon inte.

Jodie är en väldigt lugn och mjuk tik, och vi tror att hon farit illa av människor då hon har en viss skepsis till en början och när hon blir säker på att ingen vill henne något illa så är hon en väldigt kärvänlig, gosig och urmysig hund. Hon blir djärvare dag för dag, och hon öppnar sig alltmer så vi kan se henne växa i självförtroende hela tiden.

Hon kommer väl överens med andra hundar och har inga problem alls med dem, hon stojar inte så mycket med dem utan har en lite värdigare inställning till livet. Hon är helt fantastiskt vacker i sina färger och uttryck och vi hoppas hitta någon som fastnar för henne och vill erbjuda ett hem och kärlek till henne. Vi tror att hon passar väldigt bra i en familj som är lite lagom aktiv och som söker en härlig personlighet i finfint format.

Hundar som söker hem

Inga tillgängliga hundar just nu