Jezzy

Född April 2017
Höjd ca 20 cm
Vikt -
Kön Kastrerad hane
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2019

Dodo och Jezzy kom till hägnet då deras ägare inte längre var intresserad av att ha dem kvar. De allra flesta hundägare i Rumänien som inte längre vill ha sina hundar väljer att sätta ut dem på gatan att klara sig själva. Vanligtvis åker man tillräckligt långt hemifrån så att hunden inte ska hitta tillbaka. Varför någon människa gör så är obegripligt. Mannen som hade dem hade diskuterat det här med en granne, och grannen ringde i sin tur upp Vasile och berättade vad som var på gång då hon är en sann djurvän. Vasile tog sedan kontakt och erbjöd sig att se till att ta hand om de båda. Mannen lämnade ifrån sig Dodo och Jezzy, glad i hågen att bli av med dem. Att han ville bli av med dem hade ju som du förstår inget att göra med varken Dodo eller Jezzy som båda är ljuvliga hundar, utan bara att han bestämde sig för att det var jobbigt att ha hundar. Att äga hund i Sverige med allt vad det innebär, är bara en dröm för de ägda hundarna i Rumänien.

Varken Dodo eller Jezzy skulle ha klarat sig länge på egen tass på gatan. Små hundar överlever sällan speciellt länge, och vi är tacksamma att vi fick in dem så att de nu kan få chansen till att få en underbar tillvaro i Sverige.

Jezzy är en hund i sina bästa år och alltid lika pigg och glad. Han tycker väldigt mycket om att busa och upptäcka allt som han kan få nosa på. Han passar gärna på att trängas lite med Dodo också när det kan finnas lite gel och gos att få av de som finns i hägnet. Jezzy har sannerligen glimten i ögat och vi vet att den som adopterar det här roliga och charmiga yrvädret inte kommer att ha en tråkig stund i livet. När kvällen kommer så kommer Jezzy att ligga tätt intill dig i soffan och snarka. Kan man önska sig mer av livet egentligen?

Hundar som söker hem

Inga tillgängliga hundar just nu