Jewel

Född Okt 2018
Höjd växer fortfarande
Vikt -
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 5900
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2019

Vår bedårande lilla raggsocka Jewel hittades i mitten av januari när hon sprang med panik i blicken på motorvägen. Vasile var på väg till ett annat hägn med lite av den mat som vi månatligen donerar till Rumänien när han får syn på Jewel. Någon hade stannat sin bil och släppt henne där mitt på vägen, detta är tyvärr ett väldigt vanligt sätt att göra sig av med oönskade hundvalpar och något som vi ser alltför ofta tyvärr. Vasile lyckades få stopp på lilla Jewel som vettskrämd stannade upp och tryckte sig mot ett vägräcke, och med den hundvana som han har var det sedan inga stora svårigheter för Vasile att få med sig henne in i bilen och tillbaka till hägnet.

De första dagarna i hägnet var Jewel väldigt försiktig då hon under sin korta levnadstid redan upptäckt hur fruktansvärt människor kan bete sig. Efter ett par dagar så började hon komma ur sitt skal och börja busa hej vilt med de andra valparna som redan fanns i hägnet. Jewel är fortfarande en försiktig liten tjej som blygt upptäcker världen, men hon bygger självförtroende och tilltro till människor varje dag. När Diana som är vår fotograf kommer och hälsar på Jewel så vill hon så hjärtans gärna vara nära henne för att få lite gos och kel och njuter i fulla drag.

Hur stor Jewel blir vet vi inte då vi inte vet något om varken hennes mamma eller pappa. Under den rufsiga pälsen med rock’n’roll stil i frisyren så döljer sig ännu så länge en ganska tanig liten tjej och vi tror att hon blir mediumstor. Faller du handlöst för den här raggsockan och tänker att du vill ge henne ett fantastiskt liv med allt vad det innebär av promenader, soffmys och roliga upptåg så skicka in en intresseanmälan.