Jasper

Född Aug 2018
Höjd växer fortfarande
Vikt -
Kön Kastrerade hane
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2019

Söta Jasper och hans syster Idina hittades på ett ruskigt ställe. De tryckte alldeles livrädda i närheten av en soptipp. Vi vet inte hur de kommit dit, eller vad som hänt dem före det att de hittades av Alina. Men när Alina hittade dem och när hon närmade sig dem så kröp de ihop tätt intill varandra för att ta skydd mot denna farliga människa som närmade sig dem. De har alldeles tydligt farit illa i sitt liv och hade stora rädslor, men då Alina är väldigt duktig med alla hundar, och har god vana av skygga och rädda hundar så kunde hon ändå få in dem trots att de inte vågade röra en endaste liten matgnutta som hon bjöd dem. De var alldeles för skärrade för att kunna ta för sig av det som bjöds. De första dagarna i hägnet så satt de mest hela tiden tätt ihop och kikade sig ängsligt omkring på denna nya märkliga värld de befann sig i. Självbevarelsedriften slog ändå strax in och de åt med stor aptit allt mat de fick. De var i princip bara skinn och ben när de kom in och det var verkligen välbehövligt att de la på sig som de behövde.

Nu har det gått några veckor sedan de kom in och de tar för sig alltmer av det deras nya värld har att erbjuda. Tillvaron i ett hägn må vara futtig, men det är rena rama lyxhotellet i jämförelse med deras tidigare erfarenheter under sitt korta liv. De busar och leker med varandra så mycket de bara orkar, och när Alina kommer in i deras hägn så viftar de blygt på svansen och närmar sig henne för att få lite kel och gos. Vi tror att de här båda älsklingarna kan bli fantastiska familjemedlemmar, Jasper är dock väldigt kontaktsökande och öppen och vill inget hellre än att studsa rakt in i ditt hjärta och din famn.

Har du den kärleken i ditt hjärta att ge Jasper ett hem där han kan få växa, utvecklas och ta del av allt det underbara som finns för en hund i Sverige? Då kanske den här ulltussen är för dig? Hans syster har blivit adopterad, och nu hoppas vi snart få se Jasper följa henne på vägen till trygghet och kärlek i vårt land.