Jasmine

Född Juni 2017
Höjd ca 35 cm
Vikt -
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2019

Jasmine har haft en ägare där hon stått fastbunden i en kort kedja. En vän till Alina lyckades övertala ägaren att få ta den vänliga lilla hunden som ingen brydde sig om. Alinas vän Andi, hade passerat den söta lilla tiken flera gånger och Jasmine viftade blygt på svansen och tittade vädjande på henne med sin stora ögon. Till slut klarade Andi inte av detta längre utan bad ägaren att få ta Jasmine för att kunna erbjuda henne en bättre tillvaro. Ägaren som inte tyckte Jasmine var något speciellt ryckte mest på axlarna och verkade mest glad över att bli av med problemet. Det var så det kom sig att Jasmine kom till oss. Andi hade själv ingen möjlighet att ta hand om henne och inga kanaler för att hjälpa Jasmine bli adopterad, och hon vände sig till Alina som tog emot henne.

Jasmine är såklart jätteglad att få leva ett liv utan kedja och hon springer gärna runt på förgården till hägnet och njuter av att inget hindrar henne. Jasmine är en mjuk, förtjusande tik i sina bästa år. Du ser henne på bilderna med Alina själv, för har man aldrig fått uppleva kärlek i sitt liv och sedan träffar på Alina, ja då vill man ju såklart vara så nära man bara kan.

Har du mängder med kärlek att ge en liten hund som Jasmine, så väntar hon tålmodigt på att du ska bestämma dig. Därefter kommer hon som ett skott till Sverige för att få leva det allra bästa hundlivet. I gengäld kommer hon att bli din allra trognaste vän som följer dig i varje steg av livet.

Hundar som söker hem

Inga tillgängliga hundar just nu